OVER ONS

OVER ONS

Garage R&S is al 10 jaar een begrip in Den Haag.

Garage R&S is de vakgarage voor snelle bolides. Wij hebben de afgelopen 10 jaar expertise verzameld in alle automerken. Wij hebben liefde voor ons vak en onze service spreekt voor zichzelf! Het heeft ons de afgelopen jaren een vaste klantenkring bezorgd die ons elke dag nog druk aan het werk houdt.

Wij werken bij Garage R&S aan alle merken auto’s. Wij houden je auto in topconditie. Ons motto is om de performance te optimaliseren en te verhogen. Dit doen wij op het gebied van software en de performance onderdelen optimaal op elkaar af te stemmen. Kom bij ons langs en dan laten we je alle mogelijkheden voor jou auto zien.

R&S VAKGARAGE

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in de buurt? Een onafhankelijke garage waar je terecht kunt voor onderhoud en reparatie van je auto.

Merk onafhankelijk betekent dat alle auto’s welkom zijn! Onze autospecialisten doen hun werk met passie. Behalve onderhoud en reparatie leveren wij betrouwbare APK-keuringen, aircoservice, accuservice en een grote of kleine beurt.

Garage R&S is een echte allround garage waar aandacht voor de klant voorop staat. Ons enthousiaste team staat je graag tot dienst en besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Van ons ontvangt je dan ook altijd een eerlijk advies.

Wij zorgen dat je zorgeloos de weg op kunt.

VOLG ONS

OP SOCIAL MEDIA


Bekijk onze feed op social media, en volg ons om altijs op de hoogte te blijven van nieuws en projecten!


LEES MEER
GARAGE R&S

BOOK ONLINE

Hulp, pech of een reparatie nodig? Book nu online je afspraak!


AFSPRAAK PLANNEN