ONLINE CODING

ONLINE GARAGE R&S

Je auto wordt aangestuurd door standaard software die vanuit de fabrikant wordt geüpload. Garage R&S is in het bezit van software die zorgt voor een betere optimalisatie van je motorsysteem.

De software stelt de standaardparameters van je motorsysteem bij. Je motorsoftware wordt geoptimaliseerd zonder performance onderdelen aan te schaffen.

Je krijgt zo meer vermogen, grotere snelheid en je verbruikt minder brandstof.


MODERNE
APPARATUUR

Wanneer je een storing hebt aan je auto is het prettig dat je snel weet waar je aan toe bent.

Dat de juiste diagnose leidt tot een vlotte oplossing van het probleem. Daarom werkt Garage R&S met de modernste diagnoseapparatuur en testers van Bosch, Brainbee, Autodiagnost en GMTO. Voor de kenners alles zeggende namen, voor jou als klant de zekerheid voor een snelle en juiste diagnose.

Deze testapparatuur werkt samen met de boordcomputers van zeer vele automerken en –types van recente bouwjaren. Is je auto op leeftijd en gaat deze zonder boordcomputer door het leven? Dan vertrouwt je op de ambachtelijke deskundigheid van de specialisten van Garage R&S. Veel van onze monteurs zijn nog opgeleid in een periode dat de computer zijn intrede in de auto nog moest doen. Deze kennis houden wij speciaal voor jou bij, zodat wij zeer moderne auto’s en auto’s op leeftijd kunnen onderhouden en repareren.

Kortom, snel en effectief repareren begint met de juiste diagnose. Daarvoor ben je bij Garage R&S aan het juiste adres.

 
VOLG ONS

OP SOCIAL MEDIA


Bekijk onze feed op social media, en volg ons om altijs op de hoogte te blijven van nieuws en projecten!


LEES MEER
GARAGE R&S

BOOK ONLINE

Hulp, pech of een reparatie nodig? Book nu online je afspraak!


AFSPRAAK PLANNEN