DSG REVISIE

DSG SPECIALIST

Heb je een probleem met je DSG (Direct-Shift Gearbox). Garage R&S lost het voor je op! Het is een relatief nieuw systeem, elektronisch en met een dubbel koppelsysteem.

Dit zorgt voor een aantal veel voorkomende problemen, als bestuurbaarheidsproblemen, defecte koppeling of defecte mechatronica.

Wij bezitten de expertise om de revisie in huis uit te voeren. Veel problemen starten bij een verkeerde afstelling, dit kunnen wij voor je optimaliseren. Bij het terugplaatsen kunnen we in overleg alle aanpassingen moeiteloos voor je uitvoeren.


STORING OF STUK
TRANSMISSIE

Wanneer een kleine versnellingsbak reparatie niet voldoende blijkt voor het beste resultaat, stelt Garage R&S alles in het werk om door middel van een revisie het oorspronkelijke, probleemloze karakter van de transmissie terug te krijgen.

Een handbak hoort soepel en snel te schakelen. Soms is een kleine ingreep genoeg om alles weer optimaal te laten draaien. Wij verhelpen de storing en zorgen dat jij weer snel op weg kan. Is er meer aan de hand dan verzorgen we een complete revisie.

Een versnellingsbak storing verhelpen doe je ook Garage R&S. Met óf zonder revisie,

Kortom, versnellingsbak problemen? Kom naar Garage R&S!

 
VOLG ONS

OP SOCIAL MEDIA


Bekijk onze feed op social media, en volg ons om altijs op de hoogte te blijven van nieuws en projecten!


LEES MEER
GARAGE R&S

HULP NODIG?

Hulp, pech of een reparatie nodig? Wij staan je graag te woord!


CONTACT