GRANULAAT REINIGING

INLAAT REINIGING

Je motor wordt met granulaat reiniging van binnenuit schoon gemaakt. De granulaat reiniging zorgt ervoor dat aanslag op de bewegende delen van je motor wordt verwijderd.

Deze symptomen geven aan dat granulaat reiniging voor jou auto kan werken...

Heb je last van vermogensverlies, een haperende ontsteking, loopt je auto onregelmatig stationair? Verbruikt je auto meer olie, gaan er lampjes op je dashboard branden of krijg je foutcodes? Neem contact op met Garage R&S wij helpen met het oplossen van deze storingen.


SPECIALIST
IN GRANULAAT

Moderne motoren hebben veel last van overmatige afzetting van koolstoffen in het inlaattraject. Vele motoren maken tegenwoordig gebruik van directe inspuiting. Denk hierbij aan de THP motoren (PSA groep, MINI en BMW), TCE motoren (Renault) en ook de motoren uit de VAG groep (TFSI, TSI, FSI).

Bij elke motor komen er oliedampen en roetdeeltjes vanuit de carterventilatie en EGR-klep het inlaattraject binnen. Echter wordt dit bij indirect ingespoten motoren zorgt de verneveling van brandstof dat dit niet neerslaat op de inlaat, wat dus bij direct ingespoten motoren niet zo is.

Met behulp van speciale apparatuur word elk inlaatkanaal ´gestraald´ met een zacht soort straalzand van walnootgranulaat, zo word alle koolaanslag verwijderd en worden de inlaatkanalen en kleppen niet aangetast. Het reinigingsproces kan uitgevoerd worden zonder de cilinderkop te demonteren. Dit is de enige effectieve methode om ALLE koolafzetting te verwijderen!

Garage R&S kan naast benzine motoren ook inlaten reinigen van diesel motoren. Ook deze hebben regelmatig last van een verstopte inlaat.

 
VOLG ONS

OP SOCIAL MEDIA


Bekijk onze feed op social media, en volg ons om altijs op de hoogte te blijven van nieuws en projecten!


LEES MEER
GARAGE R&S

BOOK ONLINE

Hulp, pech of een reparatie nodig? Book nu online je afspraak!


AFSPRAAK PLANNEN