APK KEURING

APK KEUREN

Het keuren van je auto is in Europa wettelijk verplicht. Elke auto die minimaal 3 jaar oud is moet jaarlijks worden gekeurd. Het doel van deze keuring is het naleven van de minimale veiligheids- en milieueisen die vanuit Europa zijn gesteld. Na afloop ontvang je een rapport, waarin staat dat je auto is goedgekeurd.

Is je auto al eerder gekeurd, dan ontvang je van de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) een brief met daarin een oproep, waarin ze vermelden dat je huidige APK-keuring over twee maanden verloopt. Het is je eigen verantwoordelijkheid om de keuring op tijd uit te voeren. Ben je te laat met keuren, dan loop je het risico om een boete te krijgen en ook ben je dan niet verzekerd.


PUNTEN APK

Wij zijn een erkend RDW-keurstation. Er is een 3% kans op een steekproef controle. Wordt je auto hiervoor geselecteerd, dan komt de RDW binnen 90 minuten langs om een controle uit te voeren. Je auto moet dan op de vestiging aanwezig blijven tot de controle is uitgevoerd.

Verkeersveiligheid
Goed functionerende remmen, wielophanging, carrosserie, schokdempers, staat van de autobanden, verlichting en de stuurinrichting.

Milieu
Uitstoot van uitlaatgassen.

Registratie

  • Kilometerstand
  • Het voertuigbewijs
  • Identificatienummer
  • Brandstof

Garage R&S zorgt ervoor dat je altijd veilig en probleemloos rijdt en van je wagen kan genieten.

 
VOLG ONS

OP SOCIAL MEDIA


Bekijk onze feed op social media, en volg ons om altijs op de hoogte te blijven van nieuws en projecten!


LEES MEER
GARAGE R&S

BOOK ONLINE

Hulp, pech of een reparatie nodig? Book nu online je afspraak!


AFSPRAAK PLANNEN