AIRCO SERVICE

AIRCO BIJ R&S

Kom naar Garage R&S voor een servicebeurt aan je airco. Een goed koelende airco is niet meer weg te denken. Eén servicebeurt per jaar is genoeg om een gekoeld interieur en het comfort te waarborgen. Denk hierbij aan het reinigen van je airco systeem en het bijvullen van de koelstof als de koelstof onder de 70% vulgehalte zit.

Heb je een lek in je airco systeem

Wij kunnen het lek voor je opsporen met behulp van een UV-vloeistof en UV-verlichting. Het lek wordt gedetecteerd en gerepareerd. Deze handeling is niet inbegrepen bij een airco servicebeurt. We zullen vooraf bespreken wat welke handelingen precies nodig zijn. Denk aan herstellen en bijvullen van de koelstof.


AIRCO
ONDERHOUD

De airco is een belangrijk onderdeel van de comfort in de auto.

Airco onderhoud zorgt ervoor dat er geen nare geuren ontstaan door achterstallig onderhoud. Airco onderhoud is in de winter essentieel voor veiligheid. Tevens zorgt het ervoor dat de ramen niet beslaan en daardoor een transparante blik op de weg geeft.

Door de EU-verordening 2006/40/EC zijn autofabrikanten vanaf januari 2017 verplicht om bij de productie van auto's met A/C af-fabriek gebruik te maken van een koudemiddel met een GWP-waarde van maximaal 150. Alle ontwikkelingen lijken definitief in de richting te gaan van het koudemiddel R1234yf.

In het belang van uw gezondheid moet uw aircosysteem periodiek grondig worden schoongemaakt; luchtverfrissers en andere middeltjes hebben geen enkele reinigende werking. Wij werken volgens de enige juiste en gecertificeerde methode: het intensief reinigen van de verdamper onder hoge druk met een speciale reinigingsvloeistof!

 
VOLG ONS

OP SOCIAL MEDIA


Bekijk onze feed op social media, en volg ons om altijs op de hoogte te blijven van nieuws en projecten!


LEES MEER
GARAGE R&S

BOOK ONLINE

Hulp, pech of een reparatie nodig? Book nu online je afspraak!


AFSPRAAK PLANNEN